Türkiye Üçüncü lig 3. gurupta mücadele eden Düzcespor ligin 4. haftasında Tavşanlı Belediyesi TKİ, Linyit spor ile Düzce Belediyesi 18 Temmuz stadında karşı karşıya geldi.

İbrahim Yıldırım’ın orta hakemliğini yaptığı maça; Bülent Topuzoğlu yönetimindeki Düzcespor,  Savaş, Onur, Kenan, Cüneyt Öztürk, Abdullah, Erkan, Turan, Cüneyt Kasap, Faruk, Levent ve Celal onbiri ile sahaya çıkarken;  Teknik direktörlüğünü Cengiz Seçsev'in yaptığı    Tavşanlı Belediye TKİ. Linyit Spor ise, İbrahim, Hasan, Serdar, Rıza, Kerem, Ersin, Mehmet, Emrah,  Hamdi, Uğur Hüseyin ile sahaya çıktı.   

Karşılaşma yapılan santra vuruşunun ardından iki takımın kontrollü oyunu ile başladı. orta alan mücadelesi olarak devam eden karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde, her iki takım da karşılıklı kaleleri yoklamakla birlikte, tedbiri elden bırakmadı. ilk yarının sonlarına doğru, Düzcespor rakibi karşısında üstün bir oyun sergilemeye başladı. 

Ancak karşılaşmanın 39'uncu dakikasında Tavşanlı ekibi bir serbest vuruş kazandı. Kaleyi soldan gören noktadan serbest vuruşu kullanan Uğur, topu doğrudan Düzcespor ağlarına göndererek karşılaşmanın ilk golünü attı. Tavşanlı ekibi karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.     

Karşılaşmanın ikinci yarısına Düzcespor iki oyuncu değişikliği yaparak başladı. Turan'ın  yerine  Can; Levent'in yerine ise Reşit oyuna girdi.  Düzcespor ikinci yarıda varını yoğunu ortaya koyarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Ancak Düzce'nin baskılı oyunu on dakika kadar sürdü. Karşılaşmanın 55'inci dakikasından itibaren skoru korumak isteyen Tavşanlı ekibi, Düzcespor kalesine daha çok yüklenme fırsatı buldu. Bu dakikalarda adeta tek kale oyun oynadı.

Karşılaşmanın son çeyreğine girilirken Düzcespor oyunda yeniden dengeyi kurarak rakip kaleyi yoklamaya başladı. ancak karşılaşmanın normal süresinde bir türlü topu Tavşanlı kalesine gönderemedi.  Karşılaşma Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyitspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kendi evinde kaybettiği üç puan nedeniyle Düzcespor zirve yarışından biraz daha uzaklaşmış oldu.