18 Temmuz Stadı’nda oynanan Düzcespor-12 Bingölspor karşılaşmasını Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzcespor kulüp başkanı Muzaffer Leblebici, Başkan yardımcısı Mehmet Saygun ve tam kadro yeni yönetim kurulu tribünden takip etti.
Düzcespor karşılaşmaya karşısına kalede Ali Alper; savunmada Enver, Zihni, Burçak, Tayfun; orta sahada Buğra, Ahmet; sağ kenarda Serhat; sol kenarda Kemal; forvet arkası İsmail Türk; ileri uçta Mustafa Bedirhan Çelik tertibi ile çıktı.



Müsabakaya her iki takım da kontrollü futbol anlayışı ile başlarken müsabakanın ilk 20 dakikasında önemli bir pozisyon yaşanmadı. İlk yarıdaki vasat futbol Düzcespor taraftarlarından tepki aldı. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sonuçlandı.




İkinci yarıda Düzcespor oyuncu değişikliğine gitti. İsmail Türk’ün yerine müsabakaya Çağrı Tekin dahil oldu. Düzcespor ikinci yarıda ilerde pres yaparak başladı ve oyunun hakimiyetini eline geçirdi.





Maçın 57.dakikasında Serhat topu boş durumda bulunan Çağrı Tekin’in önüne bıraktı. Çağrı Tekin güzel bir vuruşla topu kalenin sağ üst köşesine gönderince durum 1-0 oldu. Maçın 65.dakikasından sonra Düzcespor oyunu ağırdan almaya başlayınca 77.dakikasında savunmamız topu uzaklaştıramadı.




Son anda topa dokunan Mahsun Kara 12 Bingölspor takımının beraberlik golü atmayı başarıp durumu 1-1 yaptı. Maçın son bölümlerinde Serhat topu sağ kanatta bulunan Mustafa Bedirhan Çelik’e verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bedirhan topu kaleciye nişanladı.




Müsabakanın uzatma bölümlerinde gol sesi çıkmayınca müsabaka 1-1 sona erdi. Düzcespor bu beraberlikten sonra iki haftada 4 puan kaybetmeye devam ederken 90 dakika Düzcespor’u destekleyen taraftara yazık oldu.