3.lig 3. Grupta mücadele eden Düzcespor, 7. hafta karşılaşmasında, Bolu'da Orhangazispor ile karşılaşdı. Düzcepor'un kendi sahasında maç oynamama cezası bu maç ile sona erdi.

Bugün oynana karşılaşmaya .
Düzcespor: Serdar, Mehmet Kutay, Yalçın, Kamil, Ertan, Yavuz Kibar, İlhan, Ergün, Engin, Emrah, Samet

Rakip takım
Orhangazispor : Ahmet, Halim, Serkan, Kemal, İsmail, Hüseyin, Turgut, Nurullah, Ebubekir, Süleyman, Devrim onbiriyle sahadaydı 
Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Düzcespor daha baskılı görünürken, konuk takımda tehlikeli ataklar geliştirdi 36. dakikada Düzcesporlu Ertan rakibini düşürdü gerekçesi ile sarı kart görürken hakemin verdiği serbest vuruşu Orhangazispor oyuncusu Süleyman kullandı. Süleyman'ın vuruşunu kafayla tamamlayan İsmail Orhangazispor'u 0-1 öne geçirdi. İlk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısında Düzcespor gol için yüklenmeye başladı. 47. dakikada Ertan Düzcespor'un golünü bularak takımını beraberliğe taşıdı.(1-1). Düzcespor gol arayışlarına devam ederken, Orhangazispor geliştirdiği atakla öne geçen taraf oldu. 75. dakikada Nurullah'ın gölüyle Orhangazispor 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla sona erdi.