Bu yıl 3. lig'e çıkarak taraftarına büyük bir mutluluk yaşatan Düzcespor yer aldığı 3. gruptaki kötü gidişatının önüne bugünde geçemedi. Temsilcimiz 18 Temmuz stadındaki karşılaşmada kendi evinde İnegölspor'a 2-1 mağlup oldu.

Muş Bölgesinden Fayat Bakan , Halil İleri ve Gencehan Şahnaz hakem üçlüsünün yönettiği maç saat 14 de başladı. Temsilcimiz maça Savaş,Uğur,Erkan,Cüneyt Ö.,Abdullah,Cüneyt K.,Tandoğan,Eser,Reşit,Tevrat,Celal ilk onbiri ile başladı.

Rakip takım İNEGÖLSPOR ise Sertan, Emirhan, Sinan, Adem, Bilal, Hüseyin, Onur, Mustafa, Raif, Turgut, Alper onbiri ile sahada yer aldı. Maça hızlı başlayan taraf temsilcimiz Düzcespor olmasına rağmen 9. dakikada Raif'in ayağından ilk golü kalesinde gördü. Bu gole 18. dakikada Abdullah ile cevap veren temsilcimiz kontrollü oyunu ile ilk yarının 1-1 bitmesini sağladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz yakaladığı gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca maçın son dakikalarda oldukça zor anlar yaşadı. Rakip takımın da atağa çıkması Düzcespor defansının hata yapmasına neden olduç Rakip takım son dakikalardaki etkili oyunu sayesinde 79. dakikada Alper'le golü buldu ve maçtan 2-1 üstün ayrılmayı başardı. Maç sonrası Düzcesporlu tafartarlar yönetime tepki gösterirken sporcuların ise alınan yenilgi karşısında oldukça üzgün oldukları gözlendi.