Düzcespor kendi sahasında oynadığı Ankara Demirspor maçında beklemediği bir yenilgi aldı. Yığınla sorunlar arasında çıkılan müsabakada trübünleri dolduran taraftarlarının desteği eşliğinde galibiyet hedefleyen kırmızı lacivertliler
maçın 25. dakikasında rakip takımdan Harun orta sahadan kaptığı topla sol çaprazdan cezsa sahasına girdi ve çettiği sert şutla takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden 10 dakika sonra bu kez Düzcespor atağında Furka'nın ortası defans tarafından uzaklaştırılmak istenirken son vuruş yine Furkan'dan geldi ve durum 1-1 oldu. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya hızlı başlmayan Düzcespor oyunu rakip yarı alana yıktı ve üst üste net pozisyonlar bulmasına arğmen son vuruşlarda etkisiz kalınca gol atmaya muafak olamadı. Müsabaka 1-1 bitecek düşüncesine kapılanlar yanıldılar ve rakip takım 78.dakikada sağ çaprazdan yapılan orta sonucu oluşan karanbolde topa son dokunan Hasan durumu 2-1 yaptı. Beraberlik için yüklenmeye devam eden Düzcespor son dakikada orta sahadan defansın arkasına atılan topla buluşan Hüseyin durumu 3-1 yaptı. Duraklama dakikilarında Furka'nın serbset atışından gelen topu çizgi üzerinde son dokunan Kenan durumu 3-2 yaptı ve müsabakada başka gol olmayınca üç puan Ankara Demirspor'un oldu.