Düzcespor maçın her iki yarısında da üstün oynayan taraf oldu. Zaten gollerde her iki yarıda atıldı. Düzcespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının başlarında atılan golle Düzcespor skoru 2-0 yaptı. Rakip takımın golü ise 84'üncü dakikada geldi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Düzcespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
 
Maça Düzcespor presle başladı.Ancak, Eskişehir Demir spor takım ayağa bol pas ile cevap verince Düzcesporun presini kırmış oldu. İlk 25 dakikada Eskişehir takımı ayağa bol pas daha fazla yaptı. Dakika  27'de Eskişehir Demirspor ani bir atak geliştirdi. Bunu kapan Düzcespor Şerif,Celal,Murat varyosyonunda Şerif  Celala güzel bir pas verdi. Celal'de aynı güzellikle Topu Murat'a attı Murat topun gelişine güzel bir vuruşla Düzcesporu 1-0 öne geçirdi.
 
Gol dakikasından sonra Düzcespor kendi alanından kaptığı toplarla iyi çıkışlar yakaladı ama son final paslarda isabetli olamayınca ataklarımız sonuçsuz kaldı. 35 -45 dakikalarda Düzcespor Murat ve Bünyamin'le gol posizyonundan yararlanamadı. İlk yarı Düzcespor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti.
 
İKİNCİ YARI
 
İkinci yarı Düzcespor taraftarların yoğun alkışları arasında çıktı bu devre Düzcespora yaramış  gözüktü, oyun başlar başlamaz oyunu rakip sahaya yıkan Düzcespor Celal'in kanadından getirdiği toplarla tehlikeli olmaya başladı.  Dakika 53'de kullanılan bir korner atışında ortaya düşen topu Hakan yakın mesafeden Eskişehir Demirspor filelerine yolladı 2-0 bu golden sonra Düzcespor peş peşe iki gol kaçırdı.  Dakika 72 de oyundan golcü Murat çıktı Ali Tayfun girdi.  Dakika 78 de Hakan çıktı Emre girdi  84.dakikada bir Eskişehir Demir spor atağında Çağrı Ceza sahasının dışından vurduğu top alttan doksana gidince durum 2-1 oldu. Bu gol Düzcespor'da biraz tedirginlik yaratsa da maçın sonlarında herhangi başka posizyon olmadı müsabaka Düzcespor'un 2-1 üstünlüğü ile bitti.
 
Bu sonuçla Düzcespor son iki haftaya önemli üç puanı hanesine yazdırarak girmiş oldu. Maçın en önemli anlarından biri de taraftarın coşkun tezarühatı oldu. Maçla beraber başlayan tezarühatlar bitimine kadar devam etti. Özellikle bayan taraftarın maça ilgisi büyük oldu.