Düzcespor, BAL’da ikinci maçını Safranbolu Belediyespor ile oynadı. Üstün bir oyun sergileyerek rakibi karşısında farklı galibiyet alan temsilcimiz ikinci maçını da galibiyet ile kapatarak liderlik yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti. Puanını 6’ya çıkaran Düzcespor, lider Kozluspor ile aynı puanda 2. Sırada yer aldı.

Rakibi karsısında maç boyunca iyi bir futbol ortaya koyan temsilcimizde galibiyetin sevinci hala devam ediyor. Ancak bu galibiyetin rehavetine kapılmayarak önümüzdeki hafta oynanacak maç için çalışmalara da başlandı. Rakibin genç ve tecrübesiz olmasını iyi değerlendirerek 4-0lık galibiyete ulaşan temsilcimiz, geçen haftaki oyunuyla ileriki haftalar için umut verdi. İlk iki haftaya bakıldığında grubun en iddialı takımlardan olduğunu gösteren Düzcespor iki hafta aldığı galibiyetlerle puanını 6 ya çıkardı.

Bu hafta lider durumdaki rakip Kozluspor’un da rakibini yenmesi sonucu liderlikten inmeyişi Düzcespor’un averajla 2. Sırada yer almasına neden oldu. Önümüzdeki hafta Tosyaspor ile oynayacak olan temsilcimiz kendi maçında galibiyet alarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Düzcespor Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haber; H. İŞCAN