Zonguldak Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve kendisi gibi Bölgesel Amatör Ligi yükselmek için baraj maçı oynama hakkına sahip olan Ereğli Belediyespor ile hazırlık maçına çıkan Düzcespor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

4 Mayıs 2014 tarihinde Akçakocaspor ile baraj maçı oynayacak olan Düzcespor hazırlık maçlarına devam ediyor. Düzce Şehir Stadı’nda Ereğli Belediyespor ile karşılaşan kırmızı-lacivertliler İnanç’ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.


İkinci yarıda Ereğli Belediyespor 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın son 5 dakikasını girilirken Hüseyin Düzcespor’u 2-1 öne geçirdi. Hakan ise mükemmel bir vuruşla karşılaşmanın sonucunu 3-1 olarak tayin etti.


Maç sonunda açıklamalarda bulunan Düzcespor Antrenörü Murat Şahabe “Perşembe günü Sancaktepe ile yaptığımız hazırlık maçının ardından bugün oynadığımız Ereğli Belediye maçıyla hazırlık müsabakalarına devam etmiş olduk. Amacımız Akçakocaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp bu maçı kazanıp BAL’a çıkmak.” ifadelerini kullandı.


Takım kaptanı Serkan ise “Üst üste yapmış olduğumuz hazırlık maçları takımı biraz yormuş olsa da biz Akçakoca maçını kazanarak önce BAL’a ardından Düzcespor’u 50.yılında en kötü 3.lige çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.