Oynadığı son 3 maçtan 1 puan çıkararak play-off potasındaki yerini tehlikeye atan ve 5.sıraya kadar gerileyen Düzcespor kötü gidişe dur demek için lig 2.’si Bayrampaşa’yı konuk etti.

Geçtiğimiz hafta küme düşmeme mücadelesi veren Çatalcaspor’a mağlup olarak büyük şok yaşayan kırmızı-lacivertlilerde teknik direktör Bilal Emre Baykal ile yollar hafta içinde ayrılmış ve yerine Murat Şenvardar getirilmişti.

Düzcespor, Bayrampaşa karşısında iyi oyunla 2-0 galip gelerek yeni hocasına hoş geldin hediyesi verirken, üzdüğü taraftarların da gönlünü aldı.

Düzcespor karşılaşmaya kalede Alper, savunmada Zihni, Tayfun, Burçak, Enver orta sahada Hüseyin, Oktay, Buğra, Çağrı, Serhat ve ileride Bedirhan ilk 11’i ile başladı.


Düzcespor 20.dakikada Serhat'ın golüyle 1-0 öne geçti. Orta sahadan savunma arkasına atılan pasta Serhat kalesini terk ederek yarı sahasına kadar gelen kaleciyi çalımladı ve ceza sahası dışından topu boş filelere yuvarladı.



27.dakikada orta sahada Bayrampaşalı oyuncu çok sert bir faul yaptı. Ortalık bir anda karıştı. Önce futbolcular arasında itişmeler yaşandı. Bayrampaşa teknik direktörü Cafer Aydın ortamı daha da gerdi. Saha kenarında yaptığı hareketler tribünlerin tepkisini çekti. Bunun üzerine iki takım taraftarları arasında ortalık karıştı. Konuk takım taraftarları koltukları kırarak Düzcespor tribünlerine fırlatmaya başladılar. Sahaya giren Bayrampaşalı bir taraftar Düzcespor tribünlerinin önüne gelerek hareketlerde bulundu. Polis taraftarı gözaltına aldı. Ardından Bayrampaşa tribünleri boşaltıldı.



Düzcespor 45.dakikada Hüseyin ile farkı 2'ye çıkardı. Bedirhan'ın sağ taraftan yerden yolladığı pasta Çağrı topun üstünden atladı. Orta sahadan boş koşu yapan Hüseyin kaleci ile karşı karşıya kaldı ve yerden düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Düzcesporlu oyuncular golden sonra el ele tribünlere koştu. İlk yarı 2-0 Düzcespor üstünlüğü ile sona ererken taraftarlar takımı alkışlarla soyunma odasına yolladı.


İkinci yarıda yoğun yağışın da etkisiyle tempo düştü. Düzcespor ikinci yarıda oyunu kendi sahasında kabullenerek kontra atak aradı. 52.dakikada Bedirhan’ın yararlanamadığı net pozisyon dışında iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın son dakikasında Bayrampaşalı bir oyuncu çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Düzcespor ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla Düzcespor puanını 42’ye yükselterek 5.sıradaki yerini korudu. Üst sıralarla puan farkını biraz daha azaltan temsilcimiz play-off potasına sıkıca tutundu. 3 maç sonra galip gelen Düzcespor gelecek hafta Trabzon deplasmanında Yomraspor ile karşılaşacak.