Düzcespor, Antrenör Bülent Topuzoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından ilk maçına yarın deplasmanda çıkıyor. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda takımı antrenör Erol Köseer çalıştırarak, Aksaray maçına hazırladı. Bülent Topuzoğlu'nun ardından yardımcı antrenörler Mahir Zeybek ve Ensar Acar'ın da takımdan ayrılmalarından sonra, çalışmalara ara verilmeden Köseer ile idmanlara devam edildi.

Yeni yönetimin antrenör arayışında görüşülen isim henüz netlik kazanmazken, takımı çalıştırması için şimdilik görev Erol Köseere verilmişti. Köseer, Bülent Topuzoğlu'nun istifası ile ilgili düşüncelerini açıklarken, Topuzoğlu'nun istifasına saygı duyduğunu, kendisine görev verilmesi halinde seve seve yapacağını belirtti. Son haftalarda yaptığı maçlarda iyice formdan düştüğü gözlenen Düzcespor, üst üste aldığı yenilgilerle durumunu iyice zora soktu. Yarın Aksarayspor ile yapılacak olan maçta, Can kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle oynayamıyor.

Reşit ve Levent, sakatlıkları geçmesi nedeniyle kadroda yer alacaklar. Onur, Eser, Cüneyt, Abdullah ve Faruk ise sakatlıkları nedeniyle, Aksaray maçında oynayamayacaklar. Düzcespor geçen hafta Nilüferspor maçını 2-1 kaybetti ve 15 puanla 8. sırada kaldı. İlk yarıda kendi sahasında Aksaray'ı 2-0 yenen Düzcespor'un hemen altında, 9. sırada bulunan Aksaray'ın puanı ise 5

Düzcespor'un mücadele ettiği 3.Lig 3. grupta karşılaşmalar dün başladı. Dün yapılan maçlarda, Orhangazispor, İnegölspor'u 3-0 yenerken, Pursaklar'da, zayıf rakibi Uşakspor karşısında 4-1 galip geldi.