Düzcespor önemli rakibi Aksaray'ı evinde 1-0 yenmeyi başardı. Haftalardır değişen sıralamada birbirine rakip iki takım Düzcespor ve Aksarayspor 18 Temmuz stadyumunda karşı karşıya geldi.

Ligde düşme mücadelesi veren alt sıralarda sürekli yer değiştiren iki takım, mutlak galibiyet için sahaya çıktı. İlk yarının ilk dakikalarından itibaren maça ağırlığını koyan Düzcespor, bu dakikalarda Samet'le yüzde yüzlük iki gol pozisyonunu kaçırdı. Maçta Düzcespor daha baskılı görülürken, Aksarayspor'un ciddi bir atağı olmadı.

Üst üste ataklar geliştiren Düzcespor, 13. dakikada Samet ile golü buldu. Düzcespor 1-0 öne geçti. Maç takımların karşılıklı atakları ile devam ederken, 36.dakikada Düzcesporlu Koray kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı Düzcespor'un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı da kontra ataklarda etkili olan Düzcespor rakip takımın kalecisini geçemedi. Maçın sonlarına doğru Aksarayspor yüklendiysede, Düzcespor savunmasını aşamadı. Zor ve mutlaka kazanılması gereken maçı Düzcespor 1-0 kazanarak rahat bir nefes aldı.