Düzcespor altyapı yönetimi belli oldu. Düzcespor alt yapısı sorumlusu Cengiz Veli, yıllardır Düzcespor alt yapısının ihmal edildiğini savundu. Veli, alt yapının ilgi görmediğini  belirterek “bindiğimiz dalı kestiğimizin de farkında olacağız.”diye ifade etti.

Veli, “birilerinin bu taşın altına elini koymasının vaktinin geldiğini düşünüyorum. bizler kıymetli arkadaşlarım ile bu taşın altına elimizi  değil gövdemizi koyduk. Düzceli gençlere hizmet etmek istiyoruz. Amacımız ahlaklı sporcular yetiştirip Düzcespor’un kurumsal yapıya geçmesine yardımcı olmaktır.” dedi. Veli, Düzcespor alt yapı yöneticileri olarak Başkan Mehmet Saygun’a, yöneticilerine  ve Düzcespor teknik heyetine  verdikleri destek için teşekkür etti.

Düzcespor alt yapı sorumlusu Cengiz Veli alt yapı sorumlularını şu isimlerle duyurdu.

“Erdoğan Bıyık, Ömür Durmazoğlu, Hayati Ergin Gül, Engin Akçaol, Azem Sarı, Anıl Altaş, Hüseyin Aydoğdu, Hilal Kaşkır, Rıza Yıldız, Faruk Turgut, Şahin Bircan Murat Öztürk, Yakup Kalkan, Yusuf Kurt, Nuh Yüksel, Mehmet Türk, İsmail Hakkı Aman ve Talib Çabukoğlu olarak Düzcespor alt yapısında görev yapacak .”

Düzcespor alt yapı sorumlusu Cengiz Veli, kısa sürede görev taksimini yapacaklarını da sözlerine ekledi.

HABER;M.YILDIRIM