3. Ligin son ayağı olan Türkiye Futbol Şampiyonasında mücadele edecek olan Düzcespor  Ankara’ya gitti. Başarılı antrenör Zafer Göncüler yönetiminde Şıralık Tesislerinde son  hazırlıklarını tamamlayan Düzcespor, özlediği profesyonel lige çıkabilmek için mücadele edecek.

Hazırlıklarını yaptıkları son antrenmanla tamamladıklarını belirten Düzcespor teknik direktörü Zafer Göncüler, “Özkan dışında takımda herhangi bir sakat yok. Hazırlıklarımızı tamamladık ve ilk maçımızı beklemeye başladık.  Kamp yapamadığımız için sıkıntı çekeceğiz ama elimizden geleni yaparak Düzcespor’u hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız.”dedi.

Yaptıkları son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Düzcespor,  futbolcular ve teknik heyet bir arada yemek yedikten sonra Türkiye Şampiyonasında mücadele etmek üzere Ankara’ya hareket ettiler.

Çok iyi hazırlandıklarını belirten Düzcespor’lu futbolcular, Düzcespor formasını giydiklerinde ellerinden geleni yapacaklarını, Düzcesporu hak ettiği yerlere getirmek için mücadele edeceklerini belirttiler.

Düzcespor ilk maçını Çarşamba günü saat:14.00’da Zonguldak Ereğli Belediyespor takımı ile oynayacak. Düzcespor’un grubunda ise Sivas ve Kastamonu da yer alıyor.