Basın toplantısında biletli taraftarların neden içeri alınmadığı ayrıca maça biletsiz taraftarların girdiği sorusuna karşılık Düzcespor basın sözcüsü Taner Met, bileti olan taraftarlara emniyetin stad dolu alamayız dediği ifade edildi dedi. Met, geçen hafta merdiven boşluklarına taraftar aldıklarını bu yüzden Düzcespor’a ceza geldiğini söyledi.

Düzcespor- Yomraspor maçında Barış’ı  neden oyundan alındığı Berkant, Teoman, Mesut Düzcespor takımına fayda getirmediğini bir tek Rıdvan’ın takıma fayda getirdiği sorusu sorulduğunda, Teknik Direktör İskender Eroğlu, Barış’ı formsuz olduğu için oyundan aldığını söylerken, Berkant ise çok kötü değildi bu söylediğiniz oyuncular kaliteli oyuncular, bizlere faydaları olacak dedi.

Eroğlu Yomraspor maçında puan kaybına üzüldüğünü ama bunun telafisini yapacak güçlerinin olduğunu belirtti. Düzcespor teknik direktör İskender Eroğlu, 12 maçımız var her şey elimizde bu maçları aldığımızda yine şampiyonuz derken taraftarlara destek verdikleri için teşekkür etti.