Düzcespor sahada kalede Çağrı savunmada Bedri, Zihni, Burçak, Tayfun orta sahada Ahmet,Hüseyin sağ kanatta Serhat sol kanatta Furkan Safi bu dörtlünün önünde Çağrı Tekin ilerde Muzaffer 11'i ile başladı. 
Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında Baybur Grup Özel İdaresi Yunus Ünsal'ın penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golün de etkisiyle organize olmakta zorlanan temsilcimiz gol pozisyonu bulmakta oldukça zorlandı. Baybur Grup Özel İdare ilk yaroda oyunun hakimi olarak görülürken 30.dakikada net bir gol fırsatını kaçırdı. Düzcespor adına ilk yarıda akılda kalan tek pozisyon 32.dakikada Muzaffer ile gerçekleşti. Bu dakikada soldan yapılan ortaya Muzaffer'in kafa vuruşu auta gitti. Karşılaşmanın 44.dakikasında Yunus Ünsal kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı ve skoru 2-0'a taşıdı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.
İkinci yarının ilk dakikasında bu sefer penaltı kazanan temsilcimiz Düzcespor oldu. Furkan Safi penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 2-1'e getirdi. Bu gol temsilcimize biraz daha hareket getirdi. 75.dakikada maçın kırılma anlarından biri yaşandı. Düzcespor bu dakikada net bir gol kaçırdı ve beraberlik fırstını tepti.
Karşılaşmanın 82.dakikasında Bayburt İl Özel İdaresi Yunus Ünsal'ın hat tricki ile skoru 3-1'e getirdi. Golün ardından Düzcespor deplasmanda adeta dağıldı. 86.dakikada Gökhan Kokrmaz ev sahibi ekibi 4-1 öne geçirdi. Karşılaşmada 4 dakika uzatma oynanırken rakip takımdan Adem Gökçe'nin kendi kalesine attığı gol ile skoru 4-2'ye getirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Düzcespor deplasmanda ağır bir mağlubiyet alırken spor kamuouyu mağlubiyetin en önemli sebebini teknik ekibin oyuncu seçimi olarak değerlendirdi.