Düzcespor Ankara Adliyespor ile 2-2 Şanlı Urfaspor’u 1-0 Şile Yıldız ile 0-0 ve son olarak Büyük çekmece Tepecikspor ile 0-0 berabere kaldı.
Düzcespor oynadığı 4 hazırlık maçında taraftarlarına ümit vermezken yapılan transferlerin çok yanlış olduğu söylenmekte.

Hazırlık maçlarında oynadığı oyun ve sistem beğenilmezken takımımızın gol yollarına girmekte zorlandığı görüldü. Teknik patron Cüneyt Biçer’in oynattığı sistemi eleştiren spor adamları dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sistem anlayışının olmadığını belirtti. Savunmada üçlü oynamak, sağ bek oynayan Enver’in sol bek oynayan Kadir Yazıcı’nın beşli orta sahanın kenarlarında oynayamadığı ifade edildi.

Alınan oyuncularda soru işaretin fazla olduğu söylenirken orta sahanın ve kalecinin sezon boyunca Düzcespor’u taşıyamayacağı vurgulandı. Yapılan transferlere yüksek rakamlar verilmesine rağmen oynanan oyun spor adamları ve Düzcespor taraftarları tarafından beğenilmemekte. Ligin başlamasına kısa süre kalmasına rağmen Düzcespor’un takım olamaması transferlerin yanlış olmasından kaynaklandığı söylendi.