Düzcespor grubunun ikinci maçında da galibiyetle tanışamadı. Kırmızı lacivertliler Ankara Gölbaşı İlçe Stadında Gölbaşıspor’la oynadığı maçtan 1-1 berabere ayrılarak sezonun bu sezon ilk puanını aldı. Karşılaşmanın 35.dakikasında Düzcespor'u öne geçiren golü yeni transfer Zahid Kaya attı. Gölbaşıspor’un beraberlik golü ilk yarının uzatma dakikalarında Alihan'dan geldi.
Düzcespor maça kalede İbrahim savunmada Nuri, Umut, Zahid, Zihni orta sahada Mehmet, Alperen, Furkan, Burak ileride Murat Akgül ve Murat Aydın on biriyle başladı.
ŞENVARDAR'DAN ÜÇ DEĞİŞİKLİK
Düzcespor Teknik Direktörü Murat Şenvardar, Geçtiğimiz hafta Düzce'de oynanan ve 3-2 kaybedilen Zonguldak Kömürspor müsabakasına göre kadroda değişikliğe gitti. Sahaya 4-2-3-1 dizilişiyle çıkan kırmızı lacivertlilerde Kömürspor maçında savunmanın ortasında oynayan Hakan'ın yerine Göztepe'den transfer edilen Zahid Kaya oynadı. Yeni transfer ilk kez on birde maça başladı. Kadroda göze çarpan bir diğer değişiklik ise Kömüspor maçına kaptan olarak çıkan Celal Berber'in yerine Mehmet'in maça başlaması olması oldu. Ayrıca yeni transferden Ünal Danışıkkaya'nın yerine Nuri Çakır forma giydi.
Rakibine oranla baskılı oynayan Düzcespor girdiği pozisyonları cömert bir şekilde harcadı. Düzcespor 35.dakikada kazandığı köşe vuruşunda girdiği pozisyonu iyi değerlendiren defans oyuncusu Zahid’in yaptığı kafa vuruşuyla öne geçti. Herkes ilk yarı Düzcespor’un 1-0 üstünlüğüyle bitecek derken ev sahibi beraberlik golü Alihan’la buldu. 1-1 Düzcespor Teknik Sorumlusu Murat Şenvardar, ikinci yarının ortalarında maçta etkili olamayan Burak, Alp Eren ve Murat Aydın’ı çıkarırken oyuna Celal, Hakan ve Mehmet Mert dahil etti. Yapılan oyuncu değişikliği Düzcespor’a hareketlilik getirse de ilerleyen dakikalarda gol olmayınca Düzcespor deplasmandan bir puanla döndü.
Haber:Y.SEVER