Yapılan moral yemeğinde Kulüp Başkanı Mehmet Saygun’un yanı sıra Başkan Yardımcısı Selçuk Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Biriktir, Süleyman Alkan, Mustafa Baş, Orhan Acar, Özhan Cicu, Sultan Ahmet Durdu, Mehmet Karslıoğlu, Ercan Çoşkun, Cengiz Veli, Duran Ertaş, Hayrettin Şahin, Ali Can, Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz hazır bulundu.

Düzenlenen yemekte Kulüp Başkanı Mehmet Saygun, futbolcuların oturduğu masalara gelerek teker teker her biri ile ilgilenerek herhangi bir sorunlarının olup olmadığını sordu. Özellikle yapılan sohbet sonrasında her bir futbolcu ve yönetim kurulu üyelerine mikrofon uzatan Başkan Mehmet Saygun kendilerinden kısa birer değerlendirme aldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Saygun moral yemeğinde yapmış olduğu konuşmasında; " Bizler yönetim olarak, sizlere güveniyoruz. Bu takımı ligde buralara getirdiniz 21’inci haftayı lider bitirdik. Bu başarıyı ligin sonuna kadar devam ettirerek yapmış olduğumuz bu moral yemeğinin yerine şampiyonluk yemeği yapmış oluruz. Özellikle Pazar günü oynayacağımız Yomraspor maçı öncesinde sizlerin stres atmalarını düşündük. Bizler sizlere inandık ve güvendik. Tüm Düzce halkı da güveniyor. Sizlerle bir araya gelmek için maç öncesi yönetim olarak bu organizasyonu düzenledik. Sizler bizim takımımızda birer sporcu olsanız da sonuçta bizim arkadaşlarımızsınız. Düzcespor takımının bu sezonki başarısı her kesimden tam not aldı. Bu başarıda sahada teknik kadronun ve siz futbolcularımızın alın terleri ile elde edilmiş bir başarıdır. Bu başarıdan dolayı bu kulübün başkanı olarak emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. 

Yenilen yemeğin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can'ın yapmış olduğu yemek duası ile noktalandı. Ardından Yönetim Kurulu üyeleri birer cümle ile hafta sonu oynanacak olan Yomraspor müsabakası için futbolculara başarı dileklerini ileterek gece noktalanmış oldu.