TFF 3. Lig 2.Grup 31. Haftada Düzcespor 18 Temmuz Stadı’nda Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’u ağırladı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ‘Kötü ve çirkin tezahürat’ nedeniyle Düzcespor’a verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftar desteği olmaksızın sahada mücadele verildi.



Hakemler Ahmet Balkan, Çağdaş Yüksel Çağ, Mert Baykal ve Emre Korkmaz’ın yönettiği maçta Düzcespor ilk dakikalarda üstün gözüken taraftı. Özellikle Talha ve İsmail ile gol arayan kırmızı lacivertli takım aradığı golü 17. Dakika da İsmail Köse’nin penaltıdan attığı gol ile buldu.

Müsabakanın kırılma noktası ise ikinci gol arayışlarını sürdüren Düzcespor'da Talha'nın 31. Dakika da kaçırdığı gol pozisyonuydu. Kaleciyi de geçen Talha boş pozisyonda topu kaleye göndermek yerine arkadaşına topu çıkarınca Düzcespor ikinci golden oldu. Sarı kırmızılı Kızılcabölükspor ise ilk yarıda kontra ataklarla gol aradı.

Gelişen bir kontra atakta Tayfun Vurgun ile 41. Dakika da aradığı golü bulunca skorda 1-1’e geldi. . Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.
Müsabakanın ikinci yarısında gol arayan taraf Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’du. Düzcespor kalesine ara pasları ile gol aradı. Aradığı golü de maçın 55. dakikasında Gökhan Özer’le buldu. Direğe çarpıp dönen topu takip eden Gökhan Özer Kızılcabölükspor’u 2-1 öne geçirdi.
İkinci gol ile birlikte Kızılcabölükspor oyunu kendi alanında kabul etti. Düzcespor ceza yayı önünden aradığı şutlarla gol aramasına karşın etkili olamadı.Maç bu sonuçla bitecek derken 84. Dakika da kontra atağa çıkan Kızılcabölükspor’u 3-1 öne geçiren ve sonucu ilan eden golü Cihat Kahraman ile buldu.

 Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan müsabakayı Düzcespor Talha Aydemir’in golleri ile 3-1 kazanmıştı.

Stad                       : 18 Temmuz
Hakemler              : Ahmet Balkan (Orta Hakem), Çağdaş Yüksel Çağ, Mert Baykal, Emre KORKMAZ

Düzcespor            : Gökhan Siverek, Enver Ayyıldız,Sabutay Alper Bayülken,Mehmet Kuruoğlu,Kadir Yazıcı,Mehmet Ersavaş,Tunahan Birinci (76 dk. Serdar Sarıgüzel) ,Mert Kürkçü (58 dk. Yusuf Emre Albayrak) ,İsmail Köse, Atilla Aybars Garhan,Talha Aydemir
Yedekler               : Emir Efe Veli,Yusuf Kaplan,Muhammed Emir Yıldırım,Serdar Sarıgüzel,Kemal İşlemek,Erkan Çam,Yusuf Emre Albayrak
Sarı Kart                 : Tunahan Birinci, Alper Bayülgen, Enver Ayyıldız
Teknik Direktör    : İskender Eroğlu
Gol                       : İsmail Köse 17 dk. Penaltı,

Kızılcabölükspor  : İsmail Şahmalı,Kadir Kurt,Hüseyin Atalay, Oğuzhan Türkmen (80 dk.Emirhan Atilla) ,Samet Dağlı (90 dk.Ramazan Ergut) ,Taygun Vurgun,Sedat Yahşi,Cihat Kahraman,Serkan Özen,Emrecan Afacanoğlu, Gökhan Özer (87 dk.Ümit Hatipoğlu)
Yedekler               : Amaç Ulaş Bayram,Ümit Hatipoğlu,Koray Yıldız, Ramazan Tarık Ergut,Emirhan Atilla,Ramazan Özkan
Sarı Kart               : Samet Dağlı, Taygun Vurgun,Cihat Kahraman
Teknik Direktör   : Ali Yalçın
Gol                        : Taygun Vurgun 42 dk., Gökhan Özer 56 dk, 85 dk. Cihat Kahraman