Düzcespor Pazar günü Bodrumspor karşısında puan arıyacak. Bodrumspor - Düzcespor müsabakasını üç ilin ayrı ayrı hakemleri yönetecek. Maçın orta hakemi Ankara Bölgesinden Kadir Sağlam yardımcıları Ordu Bölgesinden Yavuz Bahadır, Ordu Kırşehir Bölgesinden Abdurrahman Atabey ve maçın dördüncü hakemi Ankara bölgesinden Kadir Kantekin olarak açıklandı.
 Düzcespor, Bodrumspor  müsabakası için çalışmalarını hafta arasında tamamladı. Sakatlıkları süren Sercan ve Oğuzhan'ın tedavilerine devam ediliyor. Oğuzhan'ın üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken Kaptan Sercan’ın oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak.
Düzcespor'un Bodrumspor karşısına çıkması muhtemel kadro ise şu şekilde:
Kalede Salih, Savunmada Berk, Zihni, Sercan, Tayfun, orta sahada Oktay Kerem, sağ önde Kemal, sol önde Emre, bu dörtlünün önünde İsmail Türk, ileri uçta ise Barış'la Düzcespor'un mücadele etmesi bekleniyor.
Düzcespor- Bodrumspor ile oynayacağı müsabaka için Cumartesi günü Bodrum'a hareket edecek. Düzcespor'un Bodrumspor maçından galip ayrılarak liderliğini sürdürmesi hedefleniyor.