Türkiye Profesyonel Üçüncü Ligi’nde mücadele edecek olan Düzcespor, yeni sezon hazırlıklarını Düzce Şıralık Tesisleri’nde sürdürürken bir yandan da kamp yeri için çalışmalarını sürdürüyor. Bolu’daki otellerde ikinci lig takımlarının rezervasyonun olması ve Düzcespor’un imkanları yüksek olan bu otellerden birinde kamp yapmak istemesi nedeniyle yönetim kamp tarihini 15-20 Ağustos olarak yeniden belirledi.

Konuyla ilgili konuşan Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk, “Daha iyi bir yerde kamp yapabilmek için tarihi erteledik. Kampı yine Bolu'da gerçekleştireceğiz ama yer olarak kesinleşmedi. 15-20 Ağustos günleri arasında kampa girmeyi planlıyoruz ve sezon hazırlıklarımızı kampta sürdüreceğiz”dedi.

Düzcespor yönetimi yaklaşan federasyon seçimleri öncesinde de önemli bir açıklama yaptı. Düzcespor Onursal başkanı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önereceği başkan adayını destekleyeceklerini ve bu adaya oy vereceklerini söyleyen kırmızı lacivertliler, delege konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadılar.