Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun ve yönetim kurulu üyeleri Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ziyaret etti. Boluspor tesislerinde düzenlenen ziyarette ilk sözü alan Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun, duygularını ifade etti. “Düzcespor Yönetim Kurulu olarak, Necip Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Boluspor ve Düzcespor ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Bununla ilgili Necip Başkan ile toplantı yaptık. Birkaç tanede futbolcu isteğimiz olacak. Necip Başkan gerekli desteği vereceklerini söyledi. Düzcespor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz”

“FUTBOLCU KONUSUNDA DESTEĞE HAZIRIZ”

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Düzcespor’a gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti. Çarıkçı, “Düzce halkı ile Bolu her zaman birlik içinde olmuştur. Bizim görevimiz her zaman Düzcespor’a destek vermektir. Hem tesisleşme konusunda, hem kurumsallaşmada, hem de futbolcu konusunda biz destek vermeye hazırız” dedi.

“İNŞALLAH DÜZCESPOR BAŞARIYI YAKALAYACAK”

Başkan Necip Çarıkçı Düzce ve Bolu’nun geçmişten bugüne kardeş olduğunu ifade ederek açıklamalarını sürdürdü. “4-5 yıl önce de bizim Düzcespor ile projelerimiz vardı. Bir kısmı netleşti ama daha sonra diğerleri olmadı. Sayın Başkanımızda bugün bizi onure etti. Çok teşekkür ediyoruz. Tabi en başta Düzce Valisi Sayın Ali Fidan'ın Bolulu olması, aynı zamanda Düzce Belediye Başkanı Sayın Mehmet Keleş'in yakın dostumuz olması ve Düzcespor'un da Boluspor'a yakın olmasından dolayı bizim görevimiz her zaman destek vermektir. Hem tesisleşme konusunda, hem kurumsallaşmada, hemde futbolcu konusunda biz destek vermeye hazırız. İnşallah Düzcespor'da gerekli başarıyı elde eder” 


Haber:M.YILDIRIM