3. Ligde mücadele edecek olan Düzcespor takımı 2. Lig düzeyinde kadrosunu oluşturmaya hazırlanıyor. Düzcespor kadrosuna dahil edeceği oyuncu listesinde 3-4 tane ismin daha önce çok güçlü takımlarda oynamış ve isimlerinin duyulması ile kamuoyunda büyük yankı uyandıracağı söyleniyor.

1 hafta sonra başlayacak olan transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Çeşitli ve güçlü isimlerin transfer isimleri arasında yer aldığı öğrenilirken takımın transfer protokolüne ve bütçesine göre belirlenecek olan oyunculardan Düzcespor için faydalı olan isimler seçilmeye dikkat edilecek.

Eski kadrodan isimler ile görüştüklerini ve anlaşmaları halinde futbolcular ile yollarına devam ettiklerini belirten Düzcespor transfer komitesi üyesi ve basın sözcüsü Gürsel Coşkun, Tandoğan, Küçük Eser, Yağız ve Can ile görüşmeler yaptıklarını anlaşmaları halinde bu isimlerin yeni sezonda Düzcespor forması giyeceklerini belirtti. En kısa zamanda Teknik Direktör BülentTopuzoğlu ve yönetim ile bir araya geleceklerini de sözlerine ekleyen Coşkun kadroyu oluşturmaya başlayacaklarını belirtmişti.

Düzcespor Kulübün de başkan Hasan Aktürk’ün yakın çevresinden alınan duyumlara göre Düzcespor’un 3. Ligde şampiyonluğa oynayacağını söyleyerek bomba transferler yapacağı belirttiği öğrenildi.

Spor Kamuoyu ve bürokratlardan aldığı destek ile başarıya en yakın isim Hasan Aktürk’ün yapacağı transferlerde en az 3-4 ismin daha önce güçlü takımlarda forma giydiği öğrenilirken bu isimlerin açıklanması kamuoyunda büyük yankı uyandırması bekleniyor.