Kuzey Yıldız takımın Genel Kaptanı Kürşat Yılmaz Sportmence programına katılarak Düzcespor, tesisler ve alt yapı için çok önemli açıklamalarda bulundu. Düzcespor’un yeni başkanı Mehmet Saygun’un desteklenmesi gerektiğini ifade ederek değerlendirmelerine başlayan Yılmaz, gençlerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Geçen sezondan ders çıkarılması gerektiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: “Çok ciddi hatalar yapıldı ve hatalar sonucu sezon sonunda Düzcespor bize ligde kalıp kalamayacağının heyecanını yaşattı. Şampiyonluk heyecanını yaşatmadı. Hep aşağıda ‘tamam mı, devam mı?’ sorusunun heyecanı yaşattı. Düzceliler olarak neden biz de yukarının heyecanını yaşamıyoruz ki? Eski zamanları hatırlarsak, daha geriye gidersek doksanlı yıllar da yukarıda heyecanını yaşadığımız tribünler vardı. Şimdiye bakıyorum, ligde kalacak mıyız kalmayacak mıyız? Düzcespor bunu hak etmiyor, Düzceli de etmiyor.”

Düzcespor’un başarılı olması için iyi bir planlamaya ihtiyacı olduğundan söz eden Yılmaz, “Düzcespor’da şimdi, orta vadede yapılması gereken şeyler var. Ben uzun vadeli planlamaları alt yapı olarak düşünüyorum. Ama alt yapının da orta vadeye alınması gerekiyor. Kısa vadede iyi bir Düzcespor kurulması gerekiyor. Çünkü Düzcespor şuan yok. Düzcespor kendi öz kaynaklarından yaratılabilir. Dışarıdan takviye yapılabilir. Düzce’nin çocukları olduğu zaman taraftar da Düzcespor’a daha çok tutunacak.” Diye konuştu.