Geçtiğimiz hafta Kemerspor’a karşı harika bir oyun ortaya koymasına rağmen 1 puanla sahadan ayrılan Düzcespor grubun son sırasında yer alan Orhangazi Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek yara sardı.
Düzcespor karşılaşmaya kalede Alper, savunmada Enver, Zihni, Burçak, Sıddık orta sahada Oktay, Hüseyin, Buğra, Serhat, Hayrettin ve ileride Mustafa Bedirhan Çelik 11’i ile başladı.




Düzcespor oyuna tutuk başlarken Orhangazi Belediyespor ilk yarıda yüzde yüz gol pozisyonlarından yararlanamadı. Bu pozisyonlarda Düzcespor kalecisi Ali Alper başarılı kurtarışlarıyla takımı oyunda tuttu. İlk yarı bu skor ile bitecek derken sahneye Oktay çıkarak Düzcespor’u Orhangazi Belediyespor önünde 1-0 öne geçirdi. İki takım oyuncuları arasında gidip gelen top son olarak Oktay’ın önünde kaldı. Onun ceza sahası yayından yaptığı vuruş köşeden ağlarla buluştu.



İlk yarıda beklentinin altında bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ikinci yarıda adeta bambaşka bir kimliğe büründü. 54.dakikada Mustafa Bedirhan Çelik kendi yarı sahasından aldığı topla rakip kaleye kadar gitti. Eksik adamla yakalanan rakip savunmayı kolayca ekarte eden Bedirhan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara yollayarak Düzcespor’u 2-0 öne geçirdi. 58.dakikada sol kanattan gelen Düzcespor’da Bedirhan çaprazdan ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bedirhan daha müsait pozisyondaki Serhat’a pas verdi ve onun vuruşunda skor 3-0’a geldi. 62.dakikasında Buğra Temel sağ kanattan yapılan ortaya ayağının içiyle düzgün bir vuruş yaparak Düzcespor’u 4-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Orhangazi Belediyespor Ercan ile şeref golünü kaydetti. Ceza yayından yapılan vuruş adeta Ercan’a pas oldu, onun kayarak vuruşu ağlarla buluştu.Karşılaşma 4-1 Düzcespor üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla temsilcimiz puanını 47’ye yükseltti ve maç fazlasıyla 4. sırada kendisine yer buldu. Düzcespor önündeki 2 maçta kendi sahasında düşmeme mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak. Düzcespor bu maçlardan 6 puan alarak play-off yolunda önemli bir eşiği atlamak istiyor.