Beş yıl aradan sonra üçüncü lige çıkmayı başaran Düzcespor, lig de bir türlü istenen sonuçları veremeyince ilk olarak Olağanüstü Genel Kurul yapılmış ve Hasan Aktürk'ün yerine Ümit Özmen Başkanlığa getirilmişti. Değişikliğin ardından bir değişiklikte teknik direktörlükte olmuştu. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu istifa edince takım zor günler yaşamaya başlamıştı. Şimdi ise takımı üçüncü lige çıkaran Teknik Direktör Zafer Göncüler yine takımın başına geldi.

Düzcespor Şıralık Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Başkan Ümit Özmen ile birlikte takıma yeniden gelen Göncüler de katıldı. İlk olarak takımı geçen hafta oynanan ve 1-1 berabere biten mücadelesinden dolayı kutlayan Başkan Özmen, “Sizinde gördüğünüz gibi yanımda Zafer Göncüler hoca var. Kendisiyle anlaştık ve artık kendisi Düzcespor Teknik Direktörü görevini yapacak. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Düzcespor da daha önce de görev yaptığını belirten Teknik Direktör Zafer Göncüler ise “Öncelikle hepinizle tek tek biraraya gelerek sorunlarınızı dinleyeceğim. Benim görevde olmadığım süre içerisinde yaşadığınız sorunlara da çözüm bulmaya çalışacağız. Hepinizin ligi sakatlık geçirmeden bitirmesi için çalışmalara devam edeceğiz. Umarız bundan sonraki dönemde başarılı sonuçlara imza atarız.” şeklinde konuştu.

Zafer Göncüler 5 yıl aradan sonra Düzcespor'u 3. lige çıkarmış ama yaşanan bazı sorunlardan dolayı Teknik Direktörlükten istifa etmişti.