Düzcespor'da geçen hafta yapılan kongrenin ardından İsmail Bayram başkanlığında oluşturulan yeni yönetim görevi devraldı.Bir kaç isim dışında büyük değişiklik olmayan yönetim geçen sezon ulaşılamayan hedeflere bu kez ulaşmak amacıyla yola çıktı.

Öyle ya da böyle başarısız bir sezon geçiren Düzcespor'dan bu kez beklentiler büyük.Geçen sezon yapılan hatalar ve kaybedilen şampiyonluk bu kez telafi edilecek gibi görünüyor.

Düzcespor camiasında tek temmenni, yönetimden sonra oluşturulacak yeni kadroyla başarıya ulaşılması.Yeni bir yönetim anlayışıyla göreve gelen Bayram ve ekibini, Düzcespor'u 3. lige çıkarma yolunda önemli bir sınav bekliyor.Geçmiş zamanlarda yaşanan Düzcespor ruhunu ve heyecanını tekrar harekete geçirmek için yönetimin farkı bir anlayış ve çizgi ile yol alması gerekiyor. Beklentiler ise, Düzcespor Yönetimi olarak birlik beraberlik içinde bütünleşmek,
“biz bu kulüp için neler yaparız” derdine düşmek, taraftarla bütün olmak, ben bilirim değil, biz biliriz anlayışı içersinde olmak, her maça ilgi göstermek, zorlu deplasman yolunda taraftarın yanında dimdik bulunmak, Futbolcu transferinde Düzce'nin paralarını fosillere değil koşan, mücadele eden aldığı parayı anasının ak sütü gibi helal edecek kişilikli, karakterli futbolcuları kulübe kazandırmak, Düzcespor' a manevi ve maddi yönde destek verenleri acık ve net şekilde verdiği parasına kadar ad ad isim isim şirket şirket deşifre etmek, kimin ne kadar destek ve köstek olduğunu basın açıklamasıyla halka duyurmak, Stad ve tesis sorununu çözmek, Alt yapıya el atmak. İşte beklentiler bunlar. 40 yıllık bir geçmişi olan Düzcespor'un amatörde değilde profosyonel liglerde yer alması ise en büyük beklenti.

Haber; H. İŞCAN