Düzcespor yönetimi, 3-2'lik Bodrumspor yenilgisinin ardından kameraların karşısına geçti. Haftalık olağan basın toplantısında gündem, Teknik Direktör İskender Eroğlu'nun istifası ile sonuçlanan kötü gidişattı. Toplantıda, teknik direktör dışında bir ismin daha istifasını sunduğu açıklandı. 

İlk olarak istifaya ilişkin kamuoyunda oluşan yanlış algıyı düzelten Düzcespor Kulübü Başkanı Mehmet Saygun, Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu'nun Dersimspor maçından sonra istifa ettiği ve bu istifasının ise Bodrumspor maçının ardından kabul edildiğini belirtti. Ayrıca Sportif Direktör Habib Şenol'un da istifasını sunduğu ancak bu istifanın yönetim tarafından kabul edilmediği belirtildi.

Öte yandan Eski Teknik Direktör İskender Eroğlu'nun toplantıya katılmadığı ve kulüp yönetimiyle vedalaşmadan ayrıldığı öğrenildi. Yeni teknik adam için yönetimin görüşmelere devam ettiğini söyleyen Başkan Mehmet Saygun, gelecek hafta yeni ismi açıklayacağını duyurdu. Bu süreçte takım yardımcı antrenörle çalıştırılacak.