Düzcespor Başkanlığı'na gelen Mustafa Yılmaz çalışmalarına devam ediyor.
Geçen sezonda yaşanan sorunların tekrarlanmaması için bu defa çok titiz bir çalışma yapılıyor.Çalışmalar kapsamında Kulüp'te yapılan toplantıda belli konu başlıklarında kararlar alındı. Amatör Süper Lig ve 1. Amatör Lig takımlarının Kulüp Başkanları ile yapılacak olan toplantıya katılınmasına karar verilirken, toplantıda Düzcespor'un konuşulması planlanıyor.

Zafer Göncüler Konusu

Düzce'deki spor camiasının gönlünü kazanan Antrenör Zafer Göncüler ile devam kararının alınmasının ardından görüşmeler devam ediyor. Prensipte anlaşılan hocayla sözleşme imzalanması bekleniyor. Zafer Göncüler daha öncede Amatör Lig'den Düzcespor'u 3. Lig'e çıkarttı. Geçen sezon yine sezon ortasında tekarar takımın başına getirildi ve Düzcespor'u 3. Lig'de bırakmayı başardı.

Futbolcu Seçmeleri

Toplantıda oyuncu seçmeleri de ele alındı. Bu konuda ciddi bir çalışma yapılması düşünülürken, Düzce'den ve çevre vilayetlerden geniş kapsamlı bir seçme yapılması planlanıyor. Bunun yanı sıra yapılacak olan seçmelere Fatih Terim ve Ertuğrul Sağlam gibi isimlerinde katılımları sağlanacak. Düzcespor'un alt yapısı daha sağlam temellere oturtulmaya çalışılırken, yalnızca 3.Lig'de değil değişik kategorilerde mücadele edileceği için bu konuda da çalışmalar gerçekleştirilecek. Yapılan çalışmalar sonucunda ise alt yapıdan yetişecek oyuncularında yine Düzcespor'un A Takımına geçirilmesi de planlar arasında bulunuyor.