Düzcespor Basın Sözcüsü Can Beşer'in yaptığı açıklamada, Düzcespor'un sezonun en iyi futbolunu oynadığından söz edilerek, Antrenör Zafer Göncüler'in önümüzdeki hafta oynanacak olan maçın ardından bir rapor hazırlayacağı ve bu rapora göre yönetimin hareket edeceği bildirildi.

Açıklama da “ Son oynanan maçta, Keçiören Belediyesporlu futbolcuların sahada gösterdikleri agresif futbolu ile, sahada kaybedilen 2 puan değil, tam aksine futbolcularımızın sakatlıklarla ayrılması üzmüştür. Eser, Can ve Reşit'in MR tetkikleri sonucunda durumları belli olacaktır. Bu hafta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan Celal ve Faruk'da İnegölspor deplasmanına götürülmeyecektir.” denilerek, Ligin klasman normal etabının son maçı olan İnegölspor deplasmanı öncesinde, bu maçtan 3 puanla ayrılmak için çalışılacağı bildirildi.

Ayrıca Can Beşer tarafından yapılan açıklama da, Düzcespor'un Keçiören Belediyespor karşısında, sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduğu söylenirken, taraftarın özlediği hırslı, istekli futbolu ile alkış almayı başardığı, gelinen bu noktada, sezon başından beri yaşanan sakatlıkların ve yeni olan hocayla birlikte yaşanan uyum sürecinin mazeret olarak kabul edilemeyeceğinin bilincinde olunduğu ifade edildi.

Önümüzdeki hafta yapılacak olan İnegölspor maçından sonra Zafer Göncüler'den bir rapor isteneceği ve rapor doğrultusunda, yönetim kurulu olarak gerekli çalışmaların yapılacağı kaydedilen açıklama da, yönetim olarak,büyük Düzcespor Camiasının sorumluluğunun taşındığı ve bu bilinçle çalışmaların devam edeceği belirtildi.