Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta ligin ikinci yarısına olaylı Zonguldak Kömürspor mağlubiyetliyle başlayan Düzcespor, grubun son sırasında yer alan Gölbaşıspor karşısında yediği üç golle mağlup olarak yıkıldı. 18 Temmuz Stadyumu’nda 21.hafta maçına mutlak üç puan ve Kömürspor mağlubiyeti ile ardından yaşananların izlerini silme hedefiyle maça çıkan kırmızı lacivertlilerde Teknik Direktör Semih Yuvakuran üç yeni transfere ilk 11’de forma şansı verdi.

İki takımında kötü başladığı maçın ilk 20 dakikası düşük tempoda oynandı. 14.dakikada rakip yarı alanın sağ tarafından serbest vuruş kazanan Düzcespor’da Zihni’nin yaptığı ortayı golcü Murat Akgül ağlarla buluşturdu. Hakem Murat’ın attığı golü rakibine faul yaptığı gerekçesiyle iptal etti. 22.dakikada ilk kez etkili hücum yapan konuk ekip, Düzcespor savunmasının önde olmasını iyi değerlendirdi ve kısa paslarla ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ertuğrul, topu boş kaleye yuvarladı.(0-1)

Kalesinde golle morallerin bozulduğu Düzcespor on dakika sonra ikinci golü yedi. Hüseyin Düzcespor savunmasının zaafını iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı rahat bir şekilde kapattı. (0-2) İkinci yarıya Düzcespor biraz daha istekli başladı. Hücumda daha istekli bir görüntü çizen Düzcespor, 52. dakikada Mehmet Talha'nın attığı golle maça ortak oldu. (1-2) Tribünler ev sahibinden beraberlik golünü beklerken Gölbaşıspor’da sahneye İbrahim çıktı ve 77.dakikada takımının üçüncü golünü attı. (1-3) Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor ligin ikinci devresinde oynadığı ikinci maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonunda tribünler Teknik Direktör Semih Yuvakuran’ı istifaya davet etti.


Haber: Y.SEVER