Düzcespor bu zor günleride kısa zamanda atlatıp yine ligin üst sıralarını zorlamaya en büyük aday olacak görüntüsünde.
Beylerbeyi'nden 5 gol yiyen ardından teknik heyeti istifa eden, ayrıca yönetim kurulunda istifa edeceği söylentilerine rağmen altyapı hocalarının idmanlarıyla Kartal Belediye maçına hazırlanıp küme düşme mücadelesindeki en büyük rakibini kendi sahasında ve seğircisi önünde yenme başarısını göstermek pek kolay bir iş değil.
Bu galibiyetin alındığı saatlerde Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan yardımcıları'nın istifalarını açıklamalarına rağmen bu takım galip gelmeyi başardı ve gücünü kanıtladı. Takım kaptanı tüm futbolcular adına yaptığı açıklamada Düzcespor'un yaşaması ve başarılı olması için Valimiz, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna gereken desteği verip istifaları geri aldırmalarını bekliyoruz açıklamasında bulundular ve Düzce'nin Düzcespor için kenetlenme zamanı olduğunu dile getirdiler. Bu futbolcular durumun ne kadar kritik olduğunu ve önemini anladıklarını gösterdiler ve başarı için bize sahip çıkın mesajı verdiler. Takımı yine Tuğrul Duru ve yardımcısı Nedim Karabulut çalıştırıyor. Hedef yine galibiyet. Takımın şu anda içinde bulunduğu durumda istifa etmeyen bazı yöneticilerin sürekli idmanlarda futbolcuların yanında oldukları ve ihtiyaçlarını karşıladıkları yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemeleri için azami gayret sarffettikleri öğrenildi. Düzcespor'un önünde çok önemli Ankara Demirspor maçı var. Bu maç öncesinde her türlü hamleden takım olumsuz yönde etkileneceği için tüm Düzcespor camiasının el birliği içinde destek vermeleri bekleniyor.
Pazar günü Ankara Demirspor maçı oynandıktan sonra Düzcespor bir haftayı boş geçirecek ve önünde 15 günlük bir zaman olacak ve bu süre içinde yönetim kurulu konusunda mülki amirler ve yöneticilerin biraraya gelerek önümüzdeki iki aylık dönem içinde takımın başarılı olması adına önemli kararlar alması bekleniyor.