Türkiye futbol federasyonu geçen hafta yaptığı toplantına karar çıkmazken yapılan toplantıda açıklanan şu ifadeler maçların oynanacağı göstermekte.

 TFF'NİN AÇIKLMASI

TFF kendi sitesinde şu sözlere yer verdiği gözlerden kaçmadı. TFF Yönetim Kurulu tarafından 13 Mayıs tarihinde şimdilik kaydıyla 18 Temmuz'da başlatılması kararlaştırılan TFF 2. ve 3. Lig müsabakaları ile ilgili hazırlıklar ve uygulamalar değerlendirildi denildi.

 BİLGİ KİRLİLİĞİ ÇOK FAZLA

Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerde maçların oynanmayacağına dair çok fazla bilgi kirliliği dolaşırken oyuncuların motivasyonunu bozduğu görülmekte. TFF nin tam kararını hafta içinde vermesi beklenirken takımların çalışmalara devam ettiği bilinmekte.

DÜZCESPOR DURMUYOR

Temsilcimiz Düzcespor çalışmaları kendi tesislerinde zaman zaman çift zaman zaman tek idmanla gerçekleştiriyor. Düzcespor oyuncuları yapılan idmanda neşeli gözükürken yönetimin idmanları tam kadro izlediği gözlerden kaçmıyor.

Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu teknik ekibin ve oyuncuların her isteğini yaparken tek hedefin üst üste bir üst lige çıkmak olduğu yapılacak yeni tesislerle örnek bir kulüp olacağı söylenmekte. Kırmızı şimşekler taraftar dernek başkanı Emir Kiraz ise hafta arasında kırmızı şimşekler taraftarlarla bir dizi toplantı yaptığı öğrenildi. Yapılan toplantıda hem piknik yapan hemde Düzcespor’u değerlendiren kırmızı şimşekler tek dileklerinin Düzcespor’un bir üst lige çıkması dediler.