Sorunların ardarda geldiği Düzcespor'da gün geçmiyorki yeni bir sorun yaşanmasın. Doğalgaz sorununun çözümlenmesinden sonra elektrik kesintisi sorunu yaşayan Şıralık'taki Düzcespor tesislerinin borcundan dolayı elektriği kesildi.

Geçen hafta, tesadüfen konudan habersiz olarak tesislere gelen İşadamı Sadık Dik, telefon ile Sedaş'ı arayarak elektrikleri açtırmıştı. Geçici olarak açılan elektrik borcu ödenmeyince tekrar kesildi. Elektirk direğinden itibaren kesilen elektriğin borç ödeninceye kadar kapalı kalacağı öğrenildi. Yönetim Kurulu'nun istifasından sonra da adeta ortada kalan Düzcespor bir darbede elektirk borcu yüzünden yedi.

Bunun yanı sıra oyunculara olan borcun nasıl ödeneceği bilinmezken, bunca sıkıntı içinde Uşak Belediyespor ile yapılacak olan maçın Uşakspor'un maçlara çıkmamasından dolayı kayıpsız geçilmesi büyük şans olarak görülüyor. Ancak 11 Mart'ta Aksarayspor karşısına oyuncuların nasıl bir moral ile çıkacağı merak edilirken, nokta transfer yapan ve başarılı sonuçlar almaya başlayan Aksarayspor maçında hezimet yaşanmasından endişeleniliyor.