2. Lig düzeyindeki kadrosunu oluşturan Düzcespor transferlerini sürdürüyor. Şimdiye kadar bir tanesi kaleci olmak üzere 8 futbolcu transfer eden Düzcespor 1 futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

28 yaşındaki forvet mevki oyuncusu Reşit, yine aynı yaştaki sol bek mevki oyuncusu Erkan, 29 yaşındaki orta saha mevki oyuncusu Tufan, yine aynı yaştaki kaleci Savaş, 26 yaşındaki stoper mevki oyuncusu Abdullah, 29 yaşındaki orta saha mevki oyuncusu Tevrat ve 27 yaşındaki orta saha mevki oyuncusu Utku ile anlaşma sağlayan Düzcespor 1 santrafor oyuncusu ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Geçen sezon kadroda yer alan Tandoğan, Küçük Eser, Can ve Yağız ile de görüşecek olan Düzcespor anlaşması halinde kadrosuna dahil edecek. Düzcespor 20-22 kişiden oluşacak kadroyu en geç Temmuz’un 25’ine kadar belirleyerek lig hazırlıklarına başlayacak.

Kadrosunu oluşturan ve en iyi futbolcuları renklerine bağlamak için çalışan Düzcespor gireceği kamp ile eksiklerini gidermeye çalışacak ve yeni kadro ve yönetimi ile 2. lige yükselebilmek için mücadele edecek.