Tüm dünyayı ve ülkemizi saran virüs nedeni ile maçlar 12 Haziran 2020 tarihine daha sonra Türkiye futbol federasyonuna müracaat eden bazı kulüplerin maçların Temmuz ayına ertelenmesini istemesi üzerine maçları Temmuz ortasında oynanmasına karar verildi. Düzcespor oyuncularının ilk etap çalışması için Düzce iline geldiği daha sonra maçların Temmuz ayına ertelenmesi nedeni ile oyuncuların evliya çelebiye döndükleri gözlerden kaçmazken evlerine gittikleri öğrenildi. Düzcespor oyuncularının Haziran ayının ilk haftasında tekrar Düzce iline gelecekleri bilgisine ulaşılırken maçların Temmuz ayında başlayacağı açıklandı.

MAÇLAR ÇOK SICAKTA OYNANACAK

2.lig ve 3.lig maçları Temmuz ayında oynanmasına karar verilirken bu ayda havaların çok sıcak olacağı oyuncuların bu durumdan etkileneceği bilinirken maçların geç saatte oynanması istenmekte.

DÜZCESPOR EN AVANTAJLI TAKIM

Düzcespor diğer kulüplere göre hem maddi hem de tesis konusunda büyük şansa sahip olduğu gözlerden kaçmazken. Düzcespor tesislerinin olması bu konuda diğer takımların önüne geçiyor Düzcespor futbolcuların tek odalarda kaldığı tesislerin buna uygun olduğu birçok 2.lig ve 3.lig takımlarının böyle bir tesise sahip olamadıkları biliniyor. Başkan Gökhan Kapoğlu yeni tesis atağına geçerken temelin ne zaman atılacağı kısa sürede duyurulacağı açıklandı.