Düzcespor Pazarspor karşısına kalede Gökhan savunmada Enver, Kadir, Muhammet Can, Mert, orta sahada Salih, Mehmet sağ kenarda Talha sol kenarda Alperen bu dörtlünün önünde İsmail Köse ileri uçta Atilla Aybars 11’i ile çıktı.

Düzcespor Şehir Stadı’nda oynanan maça AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Kulübü Başkanı Özgür Sağlam ve çok sayıda taraftar katıldı.

Temsilcimiz karşılaşmanın 30. Dakikasına kadar pozisyon geliştiremezken bu dakikadan sonra önemli ataklar geliştirmeye başladı. Karşılıklı ataklara rağmen ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya iyi başlayan Düzcespor, elde ettiği atakları değerlendiremedi. Maçın 53. dakikasında Sıddık'ın güzel pasını İsmail Köse değerlendirerek Düzcespor'u 1-0 öne geçiren golü atmayı başardı. Bu dakikadan itibaren Düzcespor, ataklarını sıklaştırmayı başardı.

Evinde Pazarspor’a karşı iyi oyun çıkaran temsilcimiz, maçın son dakikalarında bulduğu ataklardan yararlanamadı ve 4 dakikalık uzatma dakikalarının ardından Düzcespor müsabakayı 1-0 üstün tamamlamayı başardı.