Düzcespor evinde yine kazanamadı. Bugün Düzce 18 Temmuz Stadında ağırladığı Karşıyaka’yı elinden kaçırdı.



Karşılaşmanın önemli misafirleri vardı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzcespor yönetiminin yanı sıra Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı da tribünlerde maçı izleyenler arasındaydı.



Maça her iki takım da tutuk başladı. Maçın ilk tehlikeli atağını 25. Dk’da Tunahan yaptı. Tunahan’ın ceza sahası dışından şutu kalenin üstünden az farkla auta gitti. 32. Dk’da sağdan yapılan ortaya İsmail’in kafa vuruşu etkisizdi ve top yandan auta çıktı.



33. Dk’da ekibimiz sol taraftan İsmail’in kullandığı korner atışı sonrası sahanın iyilerinden olan Mehmet Ersavaş’ın ceza sahası dışından çektiği şut kale direğinin yanından auta çıktı. Oyunun bu bölümünde Düzcespor sağlı sollu ataklar geliştirerek üst üste korner kullandı fakat net pozisyonlar bulamadı. İlk yarının sonuna maçın hakemi 2 dk uzatma ekledi. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına her iki takım da oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Maçın 60. Dk’sında sağ taraftan Aybars’ın ortasında İsmail’in kafa vuruşu etkisizdi.



Maçın 66. Dk’sında misafir takım yarı sahamızda serbest atış kazandı. Battal’ın kullandığı duran top üst direkten döndü ve dönen topu Özgür Güler tamamladı ve Karşıyaka bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Düzcespor golden sonra oyuncu değişikliği yaptı. 73. Dk’da Mert’in yerine Enver oyuna dahil oldu. Enver’in oyuna girmesinden sonra Düzcespor beraberlik golü için pozisyonlara girmeye başladı. 77. dk’da Tunahan’ın yerine Ebu Sıddık oyuna girdi. 77. Dk’da Enver’in ortasında Aybars topa dokunamadı. 80. Dk’da Enver’in ortasında İsmail kafa vuruşu yaptı fakat istediği gibi vuramayınca top auta çıktı.



Maçın 85. Dk’da Enver’in ceza sahasına gönderdiği ara pası ile topla buluşan Aybars'ın yerden yaptığı ortada oyuna 82. Dk’da giren Kemal’in önünde kaldı ve Kemal’in düzgün vuruşu sonrası Düzcespor beraberlik golünü bularak skoru 1-1‘e getirdi.

Beraberlik golünden sonra ikinci gol için rakip kaleye yüklenen Düzcespor bir türlü aradığı golü bulamadı. Hakem 90. dakikada 5. Dk uzatma gösterdi. 90+3’te Düzcespor Aybars’la yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı ve maç 1-1 sona erdi.



Öte yandan Düzcespor iç sahada oynadığı maçlarda galibiyet hasretine yine son veremedi. Takımımızda sahanın iyilerinden Mehmet Ersavaş, Kaleci Gökhan Siverek ve oyuna 73. Dk’da dahil olan Enver Ayyıldız oldu.