Spor Toto 3.lig 2.grup 8.hafta mücadelesinde Düzcespor sahasında Pazarspor’u konuk etti.
Geçen hafta 6 gol yiyerek taraftarını üzen Düzcespor’da futbolcu ve teknik heyet maç önünde saha kenarında kenetlenerek galibiyet yemini etti. Taraftarlar da takımı tribüne çağırarak alkışladı ve desteklerini gösterdiler.
Düzcespor karşılaşmaya kalede Salih, savunma dörtlüsü Eray, Tayfun, Sercan, Berk orta sahada Gökhan, İsmail, Oktay ileride Zihni, Kemal ve Özgür 11’i ile başladı.
Düzcespor karşılaşmaya hızlı başladı. Henüz ikinci dakikada savunma arkasına sarkan Özgür kaleci ile karşı karşıya kaldı. Savunma oyuncularının baskısı nedeniyle istediği vuruşu yapamayan Özgür mutlak bir golü kaçırdı. 4.dakikada Özgür yine kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu sefer vuruşunda Pazarspor kalecisi İsmet başarılı bir kurtarışa imza attı.İlk dakikalardaki baskının ardından oyun biraz daha dengelendi ve maç orta saha mücadelesi şekline büründü. 41.dakikada Pazarspor'dan Mehmet sol kanattan gelen ortaya ayağıyla ön direkte dokundu. Kaleci Salih yakın mesafeden gelen vuruş karşısında çaresiz kaldı ve Pazarspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu golle 1-0 Pazarspor üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya temsilcimiz etkili başladı. 51.dakikada sol kanattan ceza sahasına havalandırılan topa iyi yükselen Tayfun düzgün bir kafa vuruşuyla skora 1-1’lik denge getirdi. Golden sonra Düzcespor  topa daha fazla sahip olmasına rağmen pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşadı. Maçın sonuna eklenen 4 dakikalık ekstra sürede Pazarspor’dan Mustafa kendi kalesine gol atınca Düzcespor 2-1 öne geçti. Kalan sürede gol olmayınca Düzcespor 3 puanı hanesine yazdırdı.
Bu sonucun ardından Düzcespor puanını 15’e yükseltti. Kendi sahasında ilk kez gol yiyen Düzcespor sahasında kazanma serisini 4 maça çıkardı. Bu galibiyetle Düzcespor zirve mücadelesinde geçen hafta aldığı ağır yarayı sarmış oldu. Kırmızı-Lacivertliler 9.haftada Erbaaspor’a konuk olacak.