Düzcespor ligin 10.maçında konuk ettiği Kıbrıscıkspor karşısında adeta gol olup yağdı. Maçın başından sonuna kadar oyunun tek hakimi olan Düzcespor, karşılaşmayı 6 golle kazandı.

 

 

Genç oyunculardan oluşan rakibi karşısında maça seyircisinin desteğiyle hızlı başlayan kırmızı lacivertliler, 10.dakikada golcüsü Ali Tayfun’un golüyle öne geçti. Golcü oyuncunun ilerleyen dakikalarda bulduğu ikinci gol hakem Bilal Çavuş tarafından geçerli sayılmadı. Düşük tempoda oynanan ilk yarı 1-0 Düzcspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

 

İkinci yarıya kaldığı yerden başlayan ve oyuna hakim olan taraf yine Düzcespor’du. 54.dakikada sağ kanatta görev yapan Bünyamin farkı ikiye çıkaran golü attı. 68.dakikada Kıbrıscıkspor’da Barış Kaya’nın kırmızı kartının ardından rakip oyundan iyice düşerek Düzcespor’u rahatlattı. Rakibin on kişi kalmasıyla maçı istediği gibi yönlendirmeye başlayan kırmızı lacivertliler, Şerif’in 83. ve 88.dakikalarda attığı gollerle farkı bir anda 4’e çıkardı. Kalesinde peş peşe gördüğü iki golle bir anda 4 farklı şekilde yenik duruma düşen Kıbrıscıkspor karşısında Düzce temsilcisi 90.dakikada Hüseyin’in ve uzatmalarda Zihni’nin golleriyle maçı 6-0 kazanarak puanını 19 yaptı.


Düzcespor, böylece 24 puanlı grup lideri olan Kütayhaspor ve kendisi gibi 19 puana sahip Eskişehir Demirspor’un ardından 3.sıraya yükseldi.

Haber; Y.SEVER