Elaziz Belediyespor-Düzcespor

Düzcespor 3 puan ile dönseydi biranda üst sıralarda yer bulacaktı. Rakip Elaziz Belediyespor sahasında özellikle 45-60 arası etkili oynuyordu. Golü de 49. Dakika da buldu. Ekibimiz etkili ataklar düzenlese de üç puan için golü bulamayınca bir puana razı oldu. Ancak deplasmanda bir puan çıkarmakta çok önemli. Bu hafta sonu Düzce’de ağırlayacağımız Osmaniyespor maçı  sıralamadaki yerimizi belirlemede daha da etkin rol oynayacaktır.

Kırşehirspor-Pazarspor

Kırşehir ilk yarıda 1-0 yenik duruma düşmesine karşın, ikinci yarıda bulduğu iki gol ile üç puanı aldı. En yakın rakibine 4 puan fark attı. Bu hafta Bergama Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak her ne kadar Bergama Belediyespor’un karnesi zayıf olsa da Kırşehirspor’un da deplasman karnesi pekte parlak değil.

Osmaniyespor – Kızılcabölükspor

Haftanın sürprizi diyebiliriz. Osmaniyespor güçlü rakibini 1-0 ile geçti düşme hattından biraz daha uzaklaştı. Kızılcabölükspor üst üste 3. Maçından da puan çıkartamadığı gibi liderlik yarışında da derin bir yara aldı.

Van BBSK-SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR

Van BBSK üst üste 3. beraberliğini aldı.  Esenler Erokspor ile birlikte 8 beraberlikle ligin en çok bir puan alan ekibi. Sultanbeyli Belediyespor 6 hafta sonra puan kaybetti. 7. Galibiyetini neredeyse alıyordu ki 89’ dakika yediği gol ile 2 puanı Van’da bıraktı.

Esenler Erokspor-Bergama Belediyespor

Esenler Erokspor hayatının şokunu yaşayacaktı. Hor gördün mü, tehlike daha tez gelirmiş. 4-0 önde girdiği maçtan 4-3’lük skor ile zor kurtuldu. Bergama Belediye son sırada yer almanın belki ezikliği ile maça çıktı. Esenler bir anda dört farka ulaşınca kendine geldi zaman olsa belki bir puan bile çıkartabilirdi.

Alibeyköyspor-Çatalcaspor

Alibeyköyspor mutlak üç puan çıkarması gereken maçta bir ara yenik duruma düşmesine karşın 2 gol atarak üç puanı cebine koydu ve alt sıralardan bir nebze olsun kurtuldu. Çatalca maçı kazansaydı biranda kendini lig ikincisi olarak görecekti.

Altındağ Belediyespor-Ofspor

Altındağ Belediyespor 4 maçta 10 puan çıkartarak sıralamada  lig ikinciliğine geldi. Ofspor üst üste ikinci deplasman yenilgisini aldı.

Kemerspor 2003-Yeni Orduspor

Düşme hattının hemen üstünde yer alan Kemer2003 spor evinde kesinlikle kazanması gereken maçta Yeni Orduspor’u 2-1 ile geçmesini bildi. Yeni Orduspor , Düzcespor yenilgilisi ile birilkte tam 7 haftadır üç puana hasret.

SPOR SERVİSİ