İyi bir oyun sergileyerek İstanbulspor'a iki gol atan Düzcespor Süper Gençler Takımı lig'deki ilk galibiyetini de aldı. Karşılaşmaya iyi başlayan ve rakibine de üstünlük kuran Düzcespor Süper Gençler Takımı 15. dakika da geliştirdiği ataktan golü buldu.

Kaleye çekilen şutta direkten dönen topu, Düzcespor Süper Gençler Takımı'nın oyuncusu İsmail tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Atılan golden sonra diğer maçlardaki gibi erken pes etmeyen ve ataklarını sürdüren Düzcespor, birçok gol pozisyonuna girdi. İlk yarı Düzcespor Süper Gençler'in 1-0 galibiyetiyle sona erdi. İkinci yarıda da mücadelesini sürdüren Düzcespor Süper Gençler Takımı ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda bir çok gol pozisyonları oluşturdu.

Maçın sonlarına yaklaşırken Düzcespor Süper Gençler Takımı farkı ikiye çıkaran golü attı. 65. dakikada gelişen atakta yine Düzcespor Süper Gençler Takımı oyuncusu İsmail kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Karşılaşma da son ana kadar mücadeleyi bırakmayan Düzcespor Süper Gençler Takımı, maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.