Geçtiğimiz haftayı teknik direktör Özgür Oral’ın istifası nedeni ile sıcak günler yaşayan Düzcespor, bugün karşılaştığı Geredespor müsabakasına kalede Tuğrul olmak üzere Harun, Adem, Hüseyin, Hakan, Osman, İbrahim, Behmen, Tuna, Burak, Ve Ersin 11 ile çıktı.
15 gün önce süresiz kadro dışı bırakılan Arda yedekler arasında yer alırken tuna’nın yerine arda dâhil oldu. Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Düzcespor, maçın 7. Dakikasında ersin’nin attığı golle 1-0 öne geçti.
Ataklarını sıklaştıran Düzcespor, rakip kalede burak’la gol ararken bir futbolcunun düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Burak durumu 2-0 yaptı.
Maçın ilk 20 dakikasında hem skor hem de oyun üstünlüğü sağlayan Düzcespor, 2-0’ın rahatlığı ile oyunu yavaşlattı. İlk yarı 2-0 sona erdi.
Müsabakanın ikinci yarısında değişiklerle başlayan Düzcespor,skoru koruma çabasının yanısıra farkı arttırma düşüncesi hakimdi. Rakip takım zaman zaman gol pozisyonuna girmesine rağmen faydalanamadı ve uzatma dakikalarında ersin bir gol daha atarak maçı 3-0 yaptı. Müsabakada hiçbir hakem kart göstermedi. Maçın sonunda Düzcespor taraftarları futbolcuları sağ kenarına davet ederek sevgi gösterisinde bulundu.