Düzcespor 24 Ocak Pazar Günü yapacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya kampından dönen Düzcespor ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.
Antalya kampını bitirip Düzceye dönen Düzcespor çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı lacivertliler şahir stadında yaptıkları idmanla Gölcük maçının hazırlık çalışmalarını sürdürdü.
İyi bir hazırlık devresi geçiren Düzcespor deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçından üç puan ile dönmeyi hedefliyor. Yapılan hazırlık maçlarında da oyuncuların perfomansları beğenildi. İlk olarak Nazilli Belediyespor ile oynayan ve ikinci yarıda kaydettiği gol ile rakibini 1-0 yenmeyi başaran Düzcespor ikinci maçını Tepecik Belediyespor ile yaptı. Güzel bir oyun sergileyen Düzcespor sahadan 2-2'lik skor ile ayrıldı. İlk maçını Gölcükspor ile yapacak olan Düzcespor Grup maçlarında rakibi ile iki maç oynadı. İlk maçında Düzcespor cezası sebebiyle Bolu'da oynarken rakibini 2-0 yenmeyi başardı. İkinci devre maçında ise deplasmanda 1-1'lik skorla geri gelen Düzcespor rakibine karşı yenilmedi. Bu defa deplasmandan üç puan ile dönmek isteyen Düzcespor kötü günleri geride bırakmak istiyor.
Antayla kampı dönüşünde düzcede çalışmalarına devam kırmızı lacivertliler şehir stadında yapılan çalışmada göz doldurdu.
Antayla kampı ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan teknik direktör metin aydın çalışmalardan çok memnunum tüm futbolcularımın performasından ve takıma olan uyumları gelecek için bizleri umutlandırdı ve hedefimiz gölcük deplasmanından üç puanla dönmek dedi.