Türkiye Futbol Federasyonu 3.ligi 3.klasman Grubunda üçüncü hafta geride kalırken, Uşakspor'un ligden çekilmesiyle haftayı Düzcespor kayıpsız kapattı.

Yapılan maçlarda zirvede değişiklik olmadı. Lider Keçiörengücü deplasmanda Orhangazispor ile karşılaştı. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanırken Keçiöerengücü liderliğini sürdürdü.

Liderin takipçisi İnegölspor, Keçiören Belediyespor ile karşılaştı. Deplasmanda oynadığı maçta İnegölspor ilk yarıyı 1-1 berabere bitirdi. İkinci yarıda attığı gol ile sahadan 2-1lik galibiyet ile ayrılırken liderle olan puan farkını da bire düşürdü.

Düzcesor ile beraber Lig'de kalma mücadelesi veren Aksarayspor ise Bursa deplasmanında Nilüferspor ile karşılaştı. İlk yarıyı Nilüferspor 1-0 önde tamamladı.İkinci yarıda da attığı gollerle maçtan 3-1 'lik galibiyet ile ayrıldı.

Düzcesor ise, Uşakspor'un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 galip oldu. Aksarayspor ile yapacağı kritik maç öncesi Düzcespor 3 puan aldı. 3. Klasman Ligi'nde Keçiörengücü 39 puan ile lider bulunurken, Düzcespor 21 puan ile 6. sırada yer alıyor.