Düzcespor Kırıkkalespor'a 3-1 yenildi. Hafta içinde paralarını alamadıkları için idmanlara çıkmayan futbolcuların tutumu nedeniyle sonucu merak edilen karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz 29.dakikada Ergün'le başlayan Engin'le devam eden pozisyonda topa son dokunan Emrah'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Trübünlerin desteği ile rakibine üstünlük kurmaya çalışan Kırmızı Lacivert'liler ilk yarının son dakikasında Uğurun attığı gole mani olamayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıyada kontrollü başlayan Düzcespor yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayınca 58. dakikada karşı takımdan Mustafa'nın golü geldi. Rakip kalede mutlak golü kaçıran Düzcespor bir anda 2-1 yenik duruma düştü. Maçın ilerleyen dakikalarında Hakem'in kötü yönetimi karşısında aciz durumlarla yüz yüze kalan Kırmızı Lacivert'lilerde rakibini düşüren Kamil direk Kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

10 kişi kalan Düzcespor'da bu kez rakibine faul yapan Kaptan Yavuz Kibar çift Sarı karttan Kırmızı kartla oyun dışı kalınca sahada 9 kişiyle mücadele etmek durumunda kaldı. 66. dakikada rakip takımın kazandığı penaltı atışını Özkan Avuta attı.

Düzcespor Hakem'in kötü yönetimi ile birlikte rakip takım maçın uzatma dakikalarında 90+4'de ilk golün sahibi Uğur topu üçüncü kez Düzcespor ağlarına bıraktı ve bu gol maçın sonucu oldu. Düzcespor 1 Kırıkkalespor 3

Karşılaşmada kötü bir yönetim gösteren Balıkesir bölgesinden Hakem Sacit Keşkek Düzcespor'dan Emrah-Yalçın-Yavuz ve Kamil'e Sarı kart gösterdi. Rakip takımdan ise Mustafa ve Yasin Sarı kart görürken Düzcespor'dan Kamil ile Yavuz Kırmızı kartla oyundan atılan isimler oldular.