İlimizi yeniden Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil etmeye hak kazanan Düzcespor’da hazırlıklar sürüyor. Düzcespor hazırlıklarını kariyerinde ilk kez teknik sorumlu olarak görev yapacak olan Cenap Taner yönetiminde gerçekleştiriyor.


10 günlüğüne Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde kampa giren kırmızı-lacivertliler ilk hazırlık maçı için yarın saat 17.00’de Fenerbahçe 21 yaş altı takımının karşısına çıkacak. Ağırlıklı olarak kondisyon ve fiziksel çalışmalar üzerinde duran Düzcespor’un ilk hazırlık maçındaki performansı merak ediliyor.


Fiziksel yüklemelerden dolayı takımın yorgun olması bu karşılaşmayı yeni yapılan 14 transferin takıma uyumu açısından teknik heyet için önemli kılıyor. Geçtiğimiz seneden kadrosunda sadece 7 oyuncu bulunan Düzcespor’da en büyük handikap uyum olarak görülürken, hazırlık kampı ve maçların bu uyumun yakalanması açısından önemli olduğu vurgulanıyor.


Teknik heyet uyum konusunda takımın tecrübeli oyuncularına güveniyor. Bu oyuncuların başında da Celal Berber, Zafer Sever, Serkan Öz, Umut Gedik ve Tuğrul Karatusun geliyor.


Yeni sezonda özellikle İstanbul ekiplerinin yer aldığı 10.grupta liderliği hedefleyen Düzcespor’da gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla sezona hazır girilmesi hedefleniyor.

 

Haber: F. Yavuz