Geçen hafta sezon açılışını gerçekleştiren Düzcespor 16 Ağustos Salı günü Topuk yaylasındaki Fenerbahçe tesislerinde 10 günlük kampa girdi.Düzce Spor Başkan vekili Recep Pak, İkinci Başkan Nusret Özsoy, Genel Kaptan Gürsel Coşkun, Basın Sözcüsü Orhan Aydın takımı yalnız bırakmayarak kampa katılırken, oyuncular arasında arkadaşlığın üst seviyede olduğu, kampın büyük bir keyif ve dostluk havası içinde geçtiği öğrenildi.

Düzcespor basın sözcüsü Orhan Aydın yaptığı yazılı açıklama ile Topuk kampında yaşanan gelişmeleri anlatırken, Düzce Spor kulup başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın dün akşam iftar yemeğini Düzce Sporla beraber Topuk Yaylasında yaptığını, bu akşam 17:00de KKTC şampiyonu Kaymaklı Spor ile oynanacak olan hazırlık maçını da izleyeceğini bildirdi.

4 Hazırlık Maçı Var

Düzcespor kamp programında ve kamptan sonra hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecek. İlk hazırlık maçı bugün 17:00de KKTC şampiyonu Kaymaklı Spor ile Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde oynanacak. Hazırlık maçlarına, 28 Ağustos Salı saat 17:00'de Bolu Termal sahasında Ankara Sincan Belediye Spor, 6 Eylül 2011 saat 17:00'de yine Bolu Termal sahasında Erzin Belediye Spor ve 8 Eylül 2011 Düzce şehir stadında saat 17:00'de Manisa Belediye Spor ile oynanacak maçlarla devam edilecek.

Her Mevkinin Alternatifi Var

Düzcespor Orhan Aydın yaptığı açıklamada son transfer görüşmelerini de bildirdi. Alibeyköy’den
1985 doğumlu kaleci Haluk'un transfer edildiğini kaydeden Aydın, 1986 doğumlu santrafor Ersin'in dün kampa katıldığını, görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Aydın anlaşma sağlandığında transferin gerçekleştirileceğini, kadronun şuan 22 futbolcuya ulaştığını bildirdi.

Haber; H. İŞCAN