Deplasmanda Kırıkkale ile başlayan ve iç sahada Maltepe ile devam eden galibiyetlerin ardından ligde kalma umutları iyice yeşeren Düzcespor yine galibiyet parolasıyla Keçiörengücü maçına hazırlanıyor.
Maltepe maçında önceki maçlara göre form düşüklüğü gözlenen ve trübünlerin bir kısmından eleştiri alan ancak maçın sonlarına doğru Türkiye liglerinden çok ender görülebilecek güzellikle bir gol atarak takımın galibiyetinde büyük rol oynayan kaptan Furkan görevini yerine getirmenin mutluğu ile takım arkadaşlarını motive etmeyide sürdürüyor. Pazartesi günü başlayan Keçiörengücü maçınada galibiyet parolasıyla hazırlanan temsilcimizde çalışmalar sıkı ve disiplinli bir şekilde devam ediyor. Teknik Direktör Alaalttin Arslan, “Maltepe maçında özellikle ikinci yarıda daha başarılı bir futbol ortaya koyduk ve kaptanın güzel golüyle müsabakadan üç puanla ayrıldık. Bu galibiyetin önemi büyük ancak Keçiörengücü maçını kazanırsak Maltepe galibiyetinin bir anlamı olur. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz ve Ankara'ya yine galibiyet için gideceğiz. Futbolcularımızın primleri soyunma odasında ödeniyor bu konuda sorunumuz yok. Belediye Başkanımızın yanına işadamlarımızında katılmasını bekliyoruz. Bu zor günlerden biran önce çıkmamız gerekiyor” dedi.
Arslan ayrıca trübünlerden bu maçtada bazı serzenişler geldiğini bu tür davranışların takımı olumsuz yönde etkilediğini belirterek taraftarların maçın sonuna kadar sabırlı olmaları ve destek vermelerini beklediklerini söyledi.
Teknik Direktör Alaattin Arslan sınava girecek olan futbolcular nedeniyle Keçiörengücü maçının Cumartesi günü oynanması için her iki kulüp tarafından talep olduğunu, büyük bir ihtimalle maçın Cumartesi gününe alınacağını söyledi. Arslan, Cumartesi günü oynarsak Çarşamba günü Düzce'de karşılaşacağımız Orhangazi maçına bir gün daha fazla çalışıp dinlenerek çıkma imkanımız olacak dedi.
Diğer yandan Pazartesi günü yapılması gereken Düzcespor kongresine katılım olmadığı için bir hafta sonraya kalmış oldu.