Geçtiğimiz hafta alınan Maltepe mağlubiyetinin ardından Teknik heyetin istifa etmesiyle antrenör arayışlarına başlayan Düzcespor hoca adaylarıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Kırmızı Lacivertli ekip hafta sonu deplasmanda oynayacağı
Gölcükspor maçının hazırlık çalışmalarına başladı. Şıralık tesislerinde haftanın ilk çalışmasını alt yapı hocası tuğrul duru nezaretinde yapan futbolcularda malubiyetin verdiği moralsizlik dikkatlerden kaçmadı.

Takımın idmanını izleyen Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz yeni teknik heyetin en geç perşembe günü görevine başlaması için görüşmelerin hızlandırıldığını adaylar arasında Düzcespor Eski Kaptanı ve Eski Antrenörü Ali Beykoz. Kaan Dobra ve Eski Fenerbahçeli Timuçin'in yer aldığını bu isimlerin yanı sıra başka isimlerde olabileceğini açıkladı ve takımın sezon başındaki performansına ulaşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.

Düzcesporlu futbolcular Gölcük maçının hazırlıklarını sürdürürken geçtiğimiz hafta süresiz kadro dışı bırakılan ertan ve yavuz kibar ile sakatlıkları bulunan futbolcular takımdan ayrı olarak çalıştılar.